MattiESimonaho Kaikille ei ole jaettu samasta kauhasta yhtä paljon, mutta kun yhdistää kaikki mitä itse kullekkin on jaettu eniten, kauha on täynnä viisautta, ja yhtään tyhmää ei ole.

Rotututkijat ryöstivät suomalaisten hautoja


"Rotututkijat ryöstivät suomalaisten hautoja - Ruotsalaiset eivät suostu palauttamaan pääkalloja, vaikka omaiset niin vaativat: ”Olemme saaneet väheksyviä vastauksia”

Ruotsin lääketieteellisellä yliopistolla Karoliinisella instituutilla on kokoelmissaan kymmeniä Suomesta peräisin olevia pääkalloja, joita se ei ole suostunut palauttamaan. Mahdolliset omaiset vaativat nyt näiden rotututkimuksiin käytettyjen kallojen saamista kotimaan multiin."Lähde : https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/70e03f58-99e3-4138-8bd5-c3268449d381?fbclid=IwAR17K56hHERwAQdy3cmh6Xfq2BjKyZScjPNnh8SX2EK0ZOHPRP-GNg_jsEI


Psykologisesti arvioituna nuo rotutkijat olivat kyllä aikalailla heikkomielistä porukkaa, kun yhdistivät itsensä rotuun sen sijaan että ihmiseen - jota virheellisesti kutsuivat alempiarvoiseksi roduksi. Voi olla että se on myös syy miksi "Ruotsalaiset eivät suostu palauttamaan pääkalloja".


Kai tärkeintä ei ole ihmisen kallon koko ja muoto, vaan tärkeintä on mitä kallo pitää sisällään:


A. Ihmiset koostuvat eri Etnisistä Kansoista. Ihmisillä on omat lakinsa miten normaalin ihmisen tulee olla ja käyttäytyä mielellisesti. Normaalin ihmisen mielellä on yhteys Sieluun - Alku-Energiaan lakeineen - joka on kaiken tiedon ja tietouden - totuuden alkuperä.

B. Eläimet koostuvat eri roduista. Eläimillä on omat lakinsa miten ne ovat ja käyttäytyvät luonnostaan luonnossa.

C. Eläimillä ei ole mieltä, vaan luonne. Pääsääntöisesti eläinten luonne on ennalta määritelty - k e hyönteisten - ja ne käyttäytyvät aina samalla tavalla. On olemassa eläimiä joiden luonteessa on tyhjää tilaa k e koiralla ja kissalla. Sellaiset eläimet ovat oppivaisia ja sosiaalisia.

D. Kasvit koostuvat eri lajeista. Kasveilla on omat lakinsa miten ne ovat ja käyttäytyvät luonnossa.

Että ihmisistä nykyään käytetään laji- tai rotu -sanaa, johtuu ensisijaisesti näennäistieteellisestä vaikutuksesta. Sama koskien Lounaassa olevaa merialuetta, jota virheellisesti kutsutaan ITÄmereksi, ja että "hyvä tapa on oikein ja paha tapa on väärin", ja paljon muuta epäsivistynyttä.

Sanojen väärin käyttö johtaa ajatuksen epäselvyyteen - ajatuksen epäselvyys johtaa vääriin sanoihin ja/tai tekoihin. Jos joku käyttää ihmisistä laji (kasvi) tai rotu (eläin) -sanaa, ystävällisesti neuvo häntä käyttämään etninen kansa -sanoja.

Lähde : http://www.mielipiteemme.fi/index.pl?sivu=arviointiohje_ihmiset_elaimet_...Ihminen on ainut elollinen joka kykenee muistamaan alkuperänsä:
http://www.mielipiteemme.fi/index.pl?sivu=mielipiteemme_suomen_kansan_hi...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Matti Simonaho

PS

Kai se on niin että me kaivamme maata etsien "puuttuvaa linkkiä" sieltä kun pitäisi kaivaa mieltä. Tärkeintä ei ole palauttaa kallo vaan palauttaa mieli. Se maailmankuulu "puuttuva linkki" ei ole fyysinen, vaan psyykkinen.

DS

Toimituksen poiminnat