Selvitys suomalaisista SS-miehistä

"Simon Wiesenthal -keskuksen johtaja Efraim Zuroff lähestyi tammikuussa 2018 tasavallan presidentti Sauli Niinistöä pyytäen Suomea laatimaan selvityksen Waffen SS:n Wiking -divisioonassa vuosina 1941–1943 palvelleiden suomalaisten osuudesta juutalaisten surmaamiseen." – Lähde : https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005933974.html
 
 

  • Pariisin rauhansopimus 1947, Rauha Suomen kanssa, II Osa, II Luku, 6 artikla
    "Suomen on ryhdyttävä kaikkiin tarpeellisiin toimenpiteisiin taatakseen kaikille Suomen oikeudenkäyttöpiirissä oleville henkilöille rotuun, sukupuoleen, kieleen tai uskontoon katsomatta oikeuden nauttia ihmisoikeuksia ja perusvapauksia, joihin sisältyvät sananvapaus, paino- ja julkaisuvapaus, uskonnonvapaus, vapaus poliittisiin mielipiteisiin sekä kokoontumisvapaus."

Havainto : Ennen 1947, kaikilla Suomalaisilla Suomessa ei ollut oikeutta nauttia ihmisoikeuksia ja perusvapauksia, joihin sisältyvät sananvapaus, paino- ja julkaisuvapaus, uskonnonvapaus, vapaus poliittisiin mielipiteisiin sekä kokoontumisvapaus.

 
 

  • Pariisin rauhansopimus 1947, Rauha Suomen kanssa, II Osa, II Luku, 7 artikla
    "Suomi, joka on välirauhansopimuksen mukaisesti ryhtynyt toimenpiteisiin vapauttaakseen kansalaisuuteen ja kansallisuuteen katsomatta kaikki henkilöt, joita on pidetty vangittuina Yhdistyneiden Kansakuntien hyväksi suorittamansa toiminnan tai Yhdistyneitä Kansakuntia kohtaan osoittamansa myötätunnon taikka rodullisen syntyperänsä takia, sekä kumoamaan diskriminatoorisen lainsäädännön ja siitä johtuvat rajoitukset, sitoutuu saattamaan nämä toimenpiteet päätökseen ja olemaan vastaisuudessa ryhtymättä toimenpiteisiin tai saattamatta voimaan lakeja, jotka olisivat ristiriidassa tässä artiklassa mainittujen tarkoitusperien kanssa."

Havainto :Ennen 1947, Suomessa oli Suomalaisia diskriminoiva lainsäädäntö ja siitä johtuvat rajoi-
tukset. Henkilöitä on pidetty vangittuina Yhdistyneiden Kansakuntien hyväksi suorittamansa toiminnan tai Yhdistyneitä Kansakuntia kohtaan osoittamansa myötätunnon taikka rodullisen syntyperänsä takia.

Ketkä kyseessä olevat henkilöt olivat, kuinka paljon heitä oli, ja missä heitä pidettiin vangittuna, ja kuka heitä piti vangittuna – siitä ei tällä hetkellä ole tietoa. Jos sinulla on tietoa k o henkilöistä, ystävällisesti ota yhteyttä: info@mielipiteemme.fi

Koskien nimien vaihtamista ajanmukaisiin nimiin, nimien vaihtaminen ei ole kielletty mutta rauhan-
sopimuksen tarkoitusperiin ei saa koskea. Rauhansopimuksen tarkoitusperät ovat Suomen ja Suomen Kansan suojeleminen, sovellettuna Suomen Kansan Perustuslain edellyttämällä tavalla kaikkien Kansojen suojeleminen sekä kolmannen Maailmansodan syttymisen estäminen. Rauhansopimuksen vastaista lakia ei ole saanut eikä saa säätää ja Pariisin rauhansopimusta ei saa kumota.
 
 

  • Pariisin rauhansopimus 1947, Rauha Suomen kanssa, II Osa, II Luku, 8 artikla
    "Suomi, joka välirauhansopimuksen mukaisesti on ryhtynyt toimenpiteisiin hajoittaakseen kaikki Suomen alueella toimivat fascisminluontoiset poliittiset, sotilaalliset tai sotilaallisluontoiset järjestöt sekä muut järjestöt, jotka harjoittavat Neuvostoliitolle tai muille Yhdistyneille Kansakunnille vihamielistä propagandaa, sitoutuu olemaan vastaisuudessa sallimatta senluontoisten järjestöjen olemassaoloa ja toimintaa, joiden tarkoituksena on kieltää kansalta sen demokraattiset oikeudet."

Havainto : Ennen 1947, Suomessa oli fascisminluontoisia poliittisia, sotilaallisia tai sotilaallisluontoisia järjestöjä sekä muita järjestöjä, jotka kielsivät Suomen Kansalta sen demokraattiset oikeudet.

"Ennen 1947" pitää sisällään kaikki vuosisadat ennen 1947. Suomen sisäisen ja/tai ulkopuolisen vihollisen nimeä ei ole mainittu syystä että Kansaa ei saa syyttää vaan valtion johtoa, järjestöä, ryhmää tai yksittäistä henkilöä. Ketään ei saa syyttää perusteettomasti, vaan sanojen lisäksi on esitettävä todiste tai todisteet siitä, että rikos tai rikoksia ihmisyyttä vastaan on esiintynyt ja esiintyy nykyisen Suomen alueella.

Jos nykyaikana yksittäisellä poliittisella järjestöllä, sotilaallisella järjestöllä tai sotilaallisluontoisella järjestöllä tai muulla järjestöllä – kuten esimerkiksi uskonnolla – reaali- ja käsitteellistieteellisin perustein on siteitä rikokseen ihmisyyttä vastaan, tai osittain tai kokonaan haluaa kieltää tai kieltää Suomalaisilta perustuslailliset oikeudet, Suomella on Pariisin rauhansopimuksen 1947, Rauha Suomen kanssa, Osa II, Luku II, 8 artiklan ja sitä tukevan Suomen Kansan Perustuslain mukaan oikeus tuomita ja hajottaa kyseessä oleva järjestö – kaikista äärimmäisissä tapauksissa on käytettävä artikla 9:ää.
 
 

  • Pariisin rauhansopimus 1947, Rauha Suomen kanssa, II Osa, II Luku, 9 artikla
    "1. Suomi ryhtyy kaikkiin tarpeellisiin toimenpiteisiin taatakseen, että pidätetään ja luovutetaan tuomittaviksi:
    a) henkilöt, joita syytetään sotarikosten sekä rauhaa ja ihmisyyttä vastaan tehtyjen rikosten suorittamisesta, niihin käskemisestä tai niihin osallistumisesta;
    b) Liittoutuneiden ja Liittyneiden Valtojen kansalaiset, joita syytetään siitä, että he ovat rikkoneet maansa lakeja syyllistymällä maanpetokseen tai yhteistyöhön vihollisen kanssa sodan aikana.
    2. Suomen on asianomaisen Yhdistyneisiin Kansakuntiin kuuluvan hallituksen pyynnöstä myös asetettava todistajina käytettäviksi Suomen oikeudenkäyttöpiirissä olevat henkilöt, joiden todistus on tarpeen oikeudenkäynnissä tämän artiklan ensimmäisessä kohdassa mainittuja henkilöitä vastaan.
    3. Tämän artiklan 1 ja 2 kohdassa olevien määräysten soveltamista koskevat erimielisyydet on asianomaisen hallituksen alistettava Neuvostoliiton ja Yhdistyneen Kuningaskunnan Helsingissä olevien diplomaattisten edustustojen päälliköille, jotka sopivat syntyneiden vaikeuksien selvittämisestä."

 
 
Mielipiteemme : Venäjä ei ole ollut eikä ole uhka Suomelle.

Suomen Kansan Perustuslain §1 – §10 – §11 – §12 viitaten, Venäjä ei ole koskaan kieltänyt Suomalai-
silta ihmisoikeuksia, perusvapauksia eikä demokraattisia oikeuksia; Pariisin rauhansopimuksessa jota Suomen Kansan Perustuslaki tukee, niiden olemassaolo on Yhdistyneitten Kansakuntien, Venäjän, Euroopan Unionin ja USA:n taholta vaadittu ja niiden suojelema.

Sota Suomen alueella ei ollut Suomen ja Venäjän välinen sota, vaan sota oli Natsien ja Venäjän välinen sota Suomessa. Suomalaiset eivät tehneet yhteistyötä Natsien kanssa, vaan pakotettiin sotimaan sen uhan alla että Suomen Kansa olisi tuhottu. Kiistatta Suomalaiset ovat osallistuneet sotiin, mutta Suomalaiset eivät ole aloittaneet yhtään sotaa, vaan lopettaneet ne kaikki.

Mainittu Waffen SS:n Wiking -divisioona kuului Natsien Todt -organisaatioon  (Suomennettuna : tappo-organisaatio) Pohjoismaissa.  Se kuljetettiin Ruotsin kautta Norjaan ja Suomeen. Se muunmuassa rakennutti pakkotyövoimalla Sturmblock Stellung -linnakkeen – Käsivarren-Lapin poikki kulkevan puolustusaseman. Sen tarkoituksena oli estää Liittoutuneiden apu Suomeen.  
 
Natsien rintama länteen päin sijaitsi Norjassa ja rintama itään päin sijaitsi Suomessa. Sota Suomen alueella päättyi siihen, että Suomalaiset ajoivat Natsit Suomesta.  Jos Suomalaiset tappoivat Juutalaisia, eivät he sitä Kansana tehneet, vaan pakotettuina. 

Ruotsin osuus osittain selvitettynä tällä videolla : https://

Mielenkiintoinen tieto tuolla videolla on, että sodan uhatessa 18 Lokakuuta 1939, Ruotsin ulkoministeri Richard Sandler kutsuu pohjoismaat tapaamiseen, merkatakseen että Pohjoismaat ovat yksimielisiä sodan uhatessa, mutta historia osoittaa, että Norjaa ja Suomea "puukotettiin selkään".

Noin puolta vuotta tapaamisen jälkeen, Natsit hyökkäsivät Norjaan ja sai Ruotsin kautta ja Ruotsilta apua. Ruotsin kautta Natsit pääsivät myös Suomeen, josta tuli sotatanner Natsien ja Nevostoliiton/Venäjän välille. Suomalaiset olivat siinä sodassa tykinruokaa.

https://youtu.be/W56ZKUVECWs?t=1943

Juutalaisuus on uskonto (Israelissa)  siinä missä kaikki muutkin uskonnot ovat (kussakin maassa maailmassa). Toinen maailmansotakin oli uskontojen ja näennäistieteen aiheuttama sota, johon Suomalaiset ovat syyttömiä.
 

MattiESimonaho
Sitoutumaton

Vuodesta 1985 saakka
- Tietokoneteknikon koulutus.
- Kuvankäsittelykoulutus (erik digittaalinen kuvankäsittely)
- WWW -sivustojen sekä kauppa sovellusten koodauskoulutus.
- Videoalalle suuntautunut tietokoneanimaatiokoulutus (3D).
- Mainostoimistossa taiteellisesti vastaavan apulaisena.
- Toiminut e m koulutusten pohjalta maailmanlaatuisesti, ensisijaisesti digitaalisten kuvien, www -sivustojen sekä palvelinpohjaisten sovellusten laatijana.
- Perl, CGI, JAVA, hieman C++, HTML, XHTML +.
- Toiminut kansainvälisesti eri tyyppisten palvelimien ylläpitäjänä, järjestelmänvalvojana, y m v.
- Toiminut paikallisradiossa teknikkona/juontajana.
- Toiminut koulussa tietokonevastaavana/opettajana. (opettajat + 1 - 9 lk).
- Toiminut maailmanlaajuisessa verkostossa 35 vuotta 01.10.2018
- Kielet : Suomi, Englanti, Ruotsi (ei pakkoruotsipohjalta) +.
- MIL: Body Guard.
Reaali- ja käitteellistieteeliseltä pohjalta kiinnostunut kaikesta mahdollisesta Suomen, Maailman, Ihmiskunnan ja Avaruuden Historiasta sekä niiden tietojen perustalta myös Tulevaisuudesta.
kotisivu: http://www.mielipiteemme.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu