MattiESimonaho Kaikille ei ole jaettu samasta kauhasta yhtä paljon, mutta kun yhdistää kaikki mitä itse kullekkin on jaettu eniten, kauha on täynnä viisautta, ja yhtään tyhmää ei ole.

Vanhoollisfasistisia "aatteita" 1300 - 1500 -luvulta herätellään jälleen.

Ruotsinkielisen YLEn sivustolla 28.04.2018; "Pankin päällikkö Eirik Winter ja Joakim Strand (RKP): Pohjoismainen unioni olisi yksi maailman vahvimmista talouksista" ja "Kaikki, mikä vahvistaa Pohjoismaita, vahvistaa myös Ruotsin asemaa Suomessa" ja "Ajatus yhdistää Pohjoismaat liittovaltioon ei ole uusi tai edes kokeilematon ajatus. Vuodesta 1397-1523 olimme mukana Kalmarin unionissa, joka perustettiin kahdesta syystä."
 

Esitetyssä "aatteessa" viitotaan 1300-1500 -luvulle ja Kalmarin unioniin - joka Suomalaisten silmin katsottuna oli vain ja ainoastaan Suomalaisten joukkotuhoamista. Nyt on vuosi 2019 ja voimme todeta, että kaikki unionit/valtakunnat historiassa, ovat hajonneet samasta syystä; Järjettömyyksistä. Suomalaisilla on kokemuksia "Pohjoismaisesta yhteistyöstä" useamman sadan vuoden ajalta, ja me tiedämme mikä osa esi-vanhemmillamme niissä kaikissa oli; Sen aikaisen vierasmaalaisen aatteen (koulutustaso, mielen laatu) mukaan esivanhempamme oli "alempiarvoinen rotu" - sekä kaikki mitä "aatteeseen" siältyi.
 

 • "Minä luulen että me nykyään elävät tämän saman suomalais-ugrilaisen heimon lapset annamme jotakuinkin palttua sekä Narvan mullalle että Lützin kukkuloille. Me tiedämme varsin hyvin, että meillä ei ole mitään sotamainehikasta menneisyyttä. Me tiedämme myös, mitä laatua nuo Ruotsin aikaiset sodat olivat ja mitä surullista osaa meidän omat esi-isämme siellä näyttelivät. Suomen kansa ei astunut niihin kuin paraatiin. Se vietiin sinne niin kuin karja teuraspenkkiin, ja jos se siellä joitakin "urhotöitä" teki - hakkasi poikki enemmän tahi vähemmän päitä, niin ei se ainakaan kansana tiennyt niitä tehneensä eikä tekevänsä. "

  - Eino Leino (Ruunebergistä)

 

Menneisyys on menneisyys, tapahtunut on tapahtunut ja sille ei voida yhtään mitään. Menneisyys näyttöineen toimii vain ja ainoastaan tietokantana, ettei Suomen Kansana tehdä samoja poliittisia eikä sotilaspoliittisia virheitä uudelleen. Oheisella videolla ( https://youtu.be/W56ZKUVECWs ) tietoa "Pohjoismaisesta yhteistyöstä" 1939 ja mihin se johti kohdassa 32:22

 

Luonnon tai sodan aiheuttamasta taantumasta palautuminen

 • Mitä vähemmän Valtiovallan varoja on sidottu ulkomaille, sitä pienempi on vaara että Valtiovallan varat katoavat ulkomaille.
   
 • Mitä omavaraisempia olemme kaikilla mahdollisilla tasoilla, sitä pienempi on negatiivinen vaikutus Suomeen.
   
 • Mitä enemmän keskitämme voimavaramme ja varamme vain Suomen fyysiseen ja psyykkiseen puolustamiseen, sitä pienempi on vaara että joudumme sotaan.
   
 • Mitä paremmat välit Suomella on naapurimaiden ja kaukaisten maiden välillä, sitä nopeampi on Kansallien ja Kansain välinen palautuminen.
Lähde : http://www.mielipiteemme.fi/index.pl?sivu=uutisia_suomi


 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Matti Simonaho

Ruotsin hovihistorioitsija Herman Lindqvis esittää Iltasanomien mukaan; "Meidän aikanamme, nykyisten moraalikäsitystemme perusteella, Kustaa Aadolfia pidettäisiin sotahulluna psykopaattina. Oman aikansa silmissä hän oli suuri sankari, kuului aikakauden suurimpiin."

Pitää kai olla; "800 luvun moraalikäsityksen perusteella, kaikki kunikaat olivat lähipiirinsä sekä samankaltaisten sotahullujen psykopaattien mielestä suuri sankari ja kuului aikakauden suurimpiin." - niin diagnostiset esitiedot kaikista "suurista valloittajakuninkaista" pitävät paikkansa.

Ihmisten moraalikäsitys oli olemassa jo 800 -luvulla. Alcuin kirjoitti 800 -luvulla hyökkäyksestä Lindisfarneen Englannissa; "Lo, it is nearly 350 years that we and our fathers have inhabited this most lovely land, and never before has such terror appeared in Britain as we have now suffered from a pagan race, nor was it thought that such an inroad from the sea could be made."

Muinaisaikaan metsät olivat täynnä kaikenlaisia villieläimiä ja Esivanhempamme rakensivat muureja suojellakseen itseään villieläimiltä. Vasta 800 -luvun jälkeen nykyisen Suomen alueella, esivanhempamme rakensivat muureja ihmisten näköisiä elämän muotoja vastaan, jotka käyttäytyivät pahemmin kuin yksikään villieläin Maailmassa. Ne olivat niitä sotahulluja psykopaatteja.

Puheet "yksi maailman vahvimmista talouksista" on millä houkutellaan ja tarkoitus on "vahvistaa Ruotsin asemaa Suomessa". Puheet "1300-1500 -luvulle ja Kalmarin unioniin" ovat sotahullujen psykopaattien ihannointia. Nyt on vuosi 2019 ja ajatus 1300-1500 -luvulta on 719 - 519 vuotta jäljessä kehityksestä.

Ilta-Sanomat : ”Ilman Suomea Ruotsista ei olisi tullut koskaan suurvaltaa” : https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005566182.html

Käyttäjän PerttiKannisto1 kuva
Pertti Kannisto

Suomi palvelee parhaiten ruotsalaisia nykytavalla, toimimalla puskurivaltiona omakustanteisesti, ostamalla paljon aseita Ruotsista ja myymällä halvalla parhaat yrityksensä sinne.
Mitään takeita ei Ruotsi tietenkään anna, puhumattakaan puolustussopimuksesta.

Matti Simonaho

Tuosta https://svenska.yle.fi/artikel/2018/04/28/bankchef... aatteesta voi päätellä monia eri asioita, kuten esimerkiksi että "Ruotsin talous ei ole sitä mitä paperilla esitetään. Pohjoismaisesta yhteistyöstä niin kuin se tuossa on kaavailtu hyötyy vain heikoilla oleva Ruotsi, joka vuonna 2019 haikailee Kalmar unionin kaltaista Suur-Ruotsia jossain muodossa."

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Mielummin minä liittoutuisin Pohjoismaiden kanssa, kuin Etelä-eurooppalaisten!

Matti Simonaho

Kenenkään kanssa ei kannata liittoutua miel ummin. :)

Käyttäjän paavonevalainen kuva
Paavo Nevalainen

Samaa mieltä Petri Pirskasen kanssa. Kyllä sellainen liitto kelpaa, josta pääsee poiskin. Suomella olisi jopa sanottavaa Pohjoismaiden Unionissa. Ainakin pääsisi pois halutessaan. Nämä muut unionit ja puolustusliitot ovat hyvin markkinoitua fuulaa maalaistolloille.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset