MattiESimonaho Kaikille ei ole jaettu samasta kauhasta yhtä paljon, mutta kun yhdistää kaikki mitä itse kullekkin on jaettu eniten, kauha on täynnä viisautta, ja yhtään tyhmää ei ole.

Oulun alaikäisten raiskausepäily ei ole pääasiallinen syy äänestäjäkatoon.

  • Kuva : Kuvakaappaus YLEn sivusta.
    Kuva : Kuvakaappaus YLEn sivusta.

Taloustutkimus haastatteli 2443 ihmistä 10.12.2018 – 8.1.2019 väisenä aikana. Vastaajista 1534 kertoi puoluekantansa. Tulosten virhemarginaali suurimpien puolueiden osalta arvioidaan olevan +/- 2,1 prosenttiyksikköä.


Asiakokonaisuudessa on huomioitava, että Suomalaisia on enemmän kuin 2443 joten esitetty virhemarginaali on huomattavasti suurempi. ( https://yle.fi/uutiset/3-10588026 )


Äänestäjäkato tehdyn gallupin mukaan on -0.2 ja -0.9 prosenttiyksikön välillä. Suurin nousija gallupin mukaan on Perussuomalaiset jonka kannatus nousi 2.1 prosenttiyksikköä. Oulussa paljastunut alaikäisiin kohdistunt seksuaalirikosepäily ei ole ainoa syy äänestäjäkatoon.

 

Olemme seuranneet eri keskustelupalstoja 2015 jälkeen. Riippumatta henkilön iästä, yhteiskunnalli-
sesta asemasta ja niin edelleen, kaikki ulkomaalaistaustaisten tekemät rikokset 2015 jälkeen ovat vaikuttava tekijä äänestäjäkatoon vakiintuneista puolueista.
 

Se ei riitä että sanoin ilmaisee tuntevansa sympatiaa ja empatiaa rikoksen uhreja, omaisia, lähiomai-
sia, tuttuja ja Kansaa kokonaisuudessaan kohden, kun teot jotka suojelevat Kansaa puuttuvat. Edellinen johtaa tietenkin siihen että Kansa suojelee itseään. Millä tavalla Kansa suojelee itseään, siihen jonkinlainen viite on "Perussuomalaisten 2.1 prosenttiyksikön nousu".

Mainittakoon että gallupissa mainittu "Vasemmiston nousu +1.0" ei keskustelupalstojen mukaan pidä paikkaansa. Kansanedustaja Anna Kontula (Vas) kertoi Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa pitävänsä paperittomien eli esimerkiksi kielteisen päätöksen saaneiden turvapaikanhakijoiden piilottelemista hyvänä ja kannustavansa Suomalaisia siihen. Edellinen aiheutti keskustelupalstoilla tyypillisesti Vasemmistolaisten keskuudessa närästystä jonka taustana oli Porilaisnaisen raaka murha.


Lähde/Lisää : www.mielipiteemme.fi/index.pl?sivu=etusivu

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Kyllä koulutuksesta on hyötyä.

Käyttäjän MarkkuTurpeinen kuva
Markku Turpeinen

Mitä enemmän seuraat nykyeurooppalaista menoa, sitä vihaisemmaksi ja turhautuneemmaksi tulet. Kaksinaamaisuus ja suoranainen valehtelu on räikeämpää kuin konsanaan parjatulla Trumpilla. Puhutaan "eurooppalaisista arvoista", joita kaikkien EU:n jäsenten tulisi noudattaa. Humbuukia!
Espanjalaiset sosialistit saavat väkivalloin tukahduttaa katalaanien itsenäisyyspyrkimykset ja pitää poliittisia vankeja. EU:n satraapit ovat hiljaa. Tarmo menee Unkarin ja Puolan piiskaamiseen siksi, ettei ne suostu ottamaan massoittaan afrikkalaisia nuoria miehiä elätettäväkseen.
Tuossa vain pari esimerkkiä EU:n kaksinaamaisuudesta, mikä kyllä laimentaa poliittista osallistumisintoa Suomessakin niin kauan kun mystinen Arvo Pohja sanelee orpojen ja sipilöiden linjanvetoja.

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Ilahdut varmaan siitä että espanjassa VOX (melkein kuin Suomen persut) haluaa kieltää perheväkivallan kieltävän lain, koska moinen laki sortaa miestä.

Käyttäjän MarkkuTurpeinen kuva
Markku Turpeinen

Siikala: Miksi minä ilahtuisin tuommoisesta laista? Olenko jossakin kertonut kannattavani perheväkivallan sallimista?

Matti Simonaho

Sen sijaan että haaskaamme aikaa, energiaa ja varoja siihen miten estämme Kevään, Kesän, Syksyn ja Talven - ilmastonmuutosten - tulemisen pienessä ja suuressa aikakaavassa, kannattaisiko käyttää aika, energia ja varat siihen miten estämme Suomalaisten lasten ja naisten raiskauset ja Suomalaisten yleensä tappamisen? Ohjeet siitä miten estämme sen että tulevat sukupolvet Suomalaisia eivät saa nauttia raittiista elinympäristöstä ja yhteiskunnasta - ovat olleet olemassa jo vuodesta 1947 saakka: http://www.mielipiteemme.fi/index.pl?sivu=arvioint...

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Suomessa väkivaltarikollisuus on vähentynyt ja on alimmillaan sitten vuoden 1895.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Suomi on ollut itsenäinen (ainakin muodollisesti) sata ja yksi vuotta, eikä se aika ole riittänyt sivistämään meitä niin että raiskaukset olisivat loppuneet. Pessimistinä uskon, että raiskaukset loppuvat vasta kun kaikki miehet kuohitaan ja lisääntyminen hoidetaan laboratorioissa.

Matti Simonaho

Ei se auta ketään että n k vakiintuneet puolueet syyttelevät toisiaan - päinvastoin. Se auttaa vain ja ainoastaan tahoa joka haluaa vahingoittaa Suomea. 2015/2016 Ruotsi lähetti lainvastaisesti sekä Dublinin sopimuksen vastaisesti (Dublin Regulation, Regulation No. 604/2013) Suomeen 15000 pakolaista joiden joukossa "pakolaisia". Suomalaiset viranomaiset yllätettiin täysin.

Ratkaisu : Läheteään Ruotsista laittomasti Suomeen lähetetyt takaisin Ruotsiin.

Toimituksen poiminnat