MattiESimonaho Kaikille ei ole jaettu samasta kauhasta yhtä paljon, mutta kun yhdistää kaikki mitä itse kullekkin on jaettu eniten, kauha on täynnä viisautta, ja yhtään tyhmää ei ole.

Sanojen väärinkäyttö johtaa ajatuksen epäselvyyteen.

Eräästä toisesta blogista : "Ei minua kukaan käske. En ole minkään alamainen paitsi kielen."


Olet Energian ja sen Lakien alainen. Kaikki sellaiset toiminnot esimerkiksi sinussa jotka ovat automaattisia, kuten esimerkiksi sydämen lyönti, kumpuavat Energiasta ja sen Laista. Johdonmukaisesti ilman Energiaa ja sen Lakeja, et kykene käyttämään maallista/fyysistä etkä mielellistä/psyykkistä kieltäsi.


Kaikki sellainen mikä on loukannut tai loukkaa ihmisen henkilökohtaista, kansallista tai kansain välistä omatuntoa, itsetuntoa, fyysistä ja/tai psyykkistä terveyttä/vakautta/vakaumusta, ihmisoikeuksia tai oikeuksia yleensä ei ole kulttuuria vaikka kieli - jonka kautta henkilön koulutustaso ja mielen laatu ilmenee - niin sanoo. Itsestäänselvää on, että kaiken sellaisen mikä on loukannut tai loukkaa ihmistä, sellaisen alkuperä ei ole ihminen.


Siksi sanojen väärin käyttö johtaa ajatuksen epäselvyyteen, ja ajatuksen epäselvyys johtaa vääriin tekoihin. Uskallan jopa väittää, että tietämättömyys ja epätieto johtaa Alzheimerin tautiin tai pahempaan, kun taas reaali- ja käsitteellistieteellinen tieto estää Alzheimerin taudin tai pahemman.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän TimoUotila1 kuva
Timo Uotila

"Siksi sanojen väärin käyttö johtaa ajatuksen epäselvyyteen, ja ajatuksen epäselvyys johtaa vääriin tekoihin."

Täydentäisin lausetta näin: Siksi sanojen väärinkäyttö johtaa helposti ajatuksen epäselvyyteen, ja ajatuksen epäselvyys johtaa usein vääriin tekoihin.

Toimituksen poiminnat