MattiESimonaho Kaikille ei ole jaettu samasta kauhasta yhtä paljon, mutta kun yhdistää kaikki mitä itse kullekkin on jaettu eniten, kauha on täynnä viisautta, ja yhtään tyhmää ei ole.

Iltalehti : Venäjälle käyttöön 32 "tuomiopäivän torpedoa".

  • Kuva: Unsplash
    Kuva: Unsplash

Iltalehti: "Venäjälle käyttöön 32 "tuomiopäivän torpedoa" - osa sijoitetaan lähelle Suomea".
 

- ARRGGHHH NYT PELOTTAA!!!! Liitoudutaaan EU:hun, liiytään NATOon, liittoudutaan Ruotsin kanssa!!!!!!


- Eikö olisi parempi olla hyvissä väleissä naapurimaiden kanssa, puuttumatta naapureiden sisäisiin asioihin millään tasolla ja tavalla, ja kehittää omaa elinympärisöä ja yhteiskuntaa - sieltä ne puolustusvoimat perustavan laatuisesti kumpuavat; Suomalaisista lapsista, Rauha Suomen kanssa -sopimuksen ja Suomen Kansan Perustuslain (1§ - 12§) ehdottomasta noudattamisesta. Sellaista Maata ja Kansaa Naapuri kunnioittaa ja jopa suojelee vihollista vastaan vaikka liittoumaa ei olisi olemassakaan. "Tuomiopäivän torpedot" ei uhkaa Suomea - kun emme anna aihetta nillä uhkaamiseeen.


Asiasta puheen ollen: https://www.expressen.se/nyheter/almedalen/ryska-ambassadorens-varning-t...
 
  
- Ei EU, NATO eikä Ruotsi suojele Suomea "pakolaisilta", eikä Suomalaisia lapsia ja naisia raiskauksilta eikä tappamiselta, eikä Suomea terroristi-iskuilta.
 
 
- Kysytään EU:lta lupa saadaanko suojella Suomalaisia Suomessa.
 
 
-  Lupa on ollut olemassa jo vuodesta 1947. Sen luvan olemassaoloa ja kaikkia heitä jotka sen luvan ovat mahdollistaneet, juhlittiin 6 Joulukuuta 2018.


 
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/bb6c517c-3474-49ef-8adf-7f359928cc89

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän erkkilaitinen kuva
Erkki Laitinen

Ei ne ole meitä varten. Mutta sitten kuin on liitytty Natoon, niin sen jälkeen varmaankin muutama viritetään kohti Helsinkiä ja muita merkittäviä kohteita päin.

Matti Simonaho

Suomella ei ole ollut mitään hätää 1947 jälkeen.

Kaikki kauhukuvat/skenariot/kohut/kiihotukset 1947 jälkeen, ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan olleet ja ovat laitonta propagandaa. Sodasta toipuvaa Kansaa on helppo pelotella.

Että Rauha Suomen kanssa -sopimusta ei ole opetettu kouluissa 1947 jälkeen ja sen mukaan tasan tarkalleen oltu ja eletty, perustuu siihen yksinkertaiseen asiaan, että Suomi on ollut liikaa yhdistetty yhteen läntiseen maahan - ja tulos on mitä se tänään on. Mutta vaikka näin on, niin yhteiskuntaa ja elinympäristöä voi kuitenkin parantaa Rauha Suomen kanssa -sopimusta sekä Suomen Kansan Perustuslakia kunnioittaen/noudattaen. Ne kannattaa niin Suomen Kansan kuin sitä Valtiopäivillä edustavan Eduskunnankin nostaa pöydälle.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Venäläiset eivät saa sielulleen rauhaa ennenkuin Suomi on valloitettu.

Jos Venäjä ei halua valloittaa Suomea,
se vetäisi hyökkäysvoimansa Naton rajoille
ja tekisi Suomen kanssa ystävyys- ja hyökkäämättömyyssopimuksen ja
ystävyyden parantamiseksi palauttaisi ryöstösaaliinsa Karjalan.

Matti Simonaho

"Venäläiset eivät saa sielulleen rauhaa ennenkuin Suomi on valloitettu."

Kai se on niin, että "Suomalainen ei usko ennenkuin näkee".

6 § Yhdenvertaisuus : Ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä.

Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella.

Lähde : Suomen Oikeusministeriön omistama ©FINLEX -sivusto

Jos arvioi yhtä naapurimaata, on kaikki naapurimaat ja naapurimaiden vaikutus Suomeen ja Suomalaisiin historiassa ja tänään arvioitava. Samalla on arvioitava kaikki fascisminluontoiset poliittiset, sotilaalliset tai sotilaallisluontoiset järjestöt sekä muut järjestöt kuten esimerkiksi uskonnot Suomessa, joiden toiminta joko sanoissa ja/tai teoissa ovat Suomen Kansan Perustuslain ja/tai Pariisin rauhansopimuksen 1947, Rauha Suomen kanssa, Osa II:n, Luku II:n, 6:n, 7:n ja 8 artiklan vastaisia.

1. Jos Suomen hallituksessa istuisi Venäjän Kansan Puolue, ja

2. jos Suomessa olisi Suomen-Venäläisiä joiden Venäjän kirkon kirjaamat perimätiedot katoavat Venäjälle mutta geneettiset perimätiedot osoittavat elävään sukuun Suomessa, ja

3. jos Suomalaisten yritykset olisivat kadonneet Venäjälle, ja

4. jos Venäjä olisi 2015/2016 lähettänyt 15000 pakolaista Suomeen lakien ja/tai sopimusten vastaisesti kaikkine Suomalaisine uhreineen ja kustannuksineen Suomelle, ja

5. jos Suomen poliisi ei saisi palkata hätäavuksi eläkkeellä olevia Poliiseja suojelemaan Suomalaisia syystä että he eivät osaa Venäjää, ja

6. jos Itämaiden neuvostossa Suomen kieli olisi alempiarvoisessa asemassa kuin muut kielet, ja

7. jos Venäjä perustaisi elektroniseen sodankäyntiin erikoistuneen yksikön Suomeen, ja

8. jos Suomalaisilla olisi Pakko-Venäjä kaikkine kustannuksineen ja oireineen, jotta voisimme palvella Venäläisiä heidän äidinkielellään (kun Venäjä hyökkää); "Venäjä voi hyökätä Suomeen milloin tahansa" (propagandaa levittävän maan hallitus, asiantuntijat, sotilallinen johto, media) on reaali- ja käsitteellistieteellisesti perusteltu, todisteneen todellisuuteen sidottu ennakkotieto.

Näin ei kuitenkaan todellisuudessa ole.

Muuta "Venäjän", "Venäläisiä", "Venäjälle", "Venäjä", "Venäjää" ja "Itämaiden " yllä olevasta kirjoituksesta toisen naapurimaan nimeksi, kunnes tiedot pitävät paikkansa. Näin syntyy Suomen Kansalle reaali- ja käsitteellistieteellinen "hyväksyttävä peruste asettaa eri asemaan" yksittäinen henkilö, yksittäiset henkilöt, poliittiset, sotilaalliset tai sotilaallisluontoiset järjestöt sekä kaikki muut järjestöt kuten esimerkiksi media ja uskonnot, jotka ovat harjoittaneet tai tänään harjoittavat Suomessa Suomalaisille ja/tai Yhdistyneille Kansakunnille vihamielistä propagandaa.

Toimituksen poiminnat