"Kiina ja Venäjä ovat vakava uhka Ruotsille"

Harvoin julkisuudessa esiintyvä Ruotsin Tiedustelujohtaja Gunnar Karlson varoittaa vakavista Ruotsin ulkopuolisista uhista – toistaen samaa mantraa kuin Ruotsista ollaan kuultu säännöllisin väliajoin 1947 saakka.

Jos nyt Kiina ja Venäjä ovat vakava uhka Ruotsille, se ei kuitenkaan merkitse sitä että Kiina ja Venäjä ovat vakava uhka Suomelle. Viitaten 2015/2016 tapahtumiin, tällä hetkellä suurin uhka Suomelle kai on, että teoriassa Ruotsi voi lähettää Suomeen 15000 sotilasta "pakolaisina" – kaikkine seuraamuksineen.

Expressen -lehden mukaan Heinäkuun alussa 2018, Venäjä on valmis katkaisemaan diplomaattiset yhteydet Ruotsin kanssa johtuen tämänhetkisen Ruotsin hallituksen julkisesti esittämistä perusteettomista syytöksistä. Sen lähemmäs avointa Venäjä – Ruotsi välistä konfliktia ei voi tulla kuin nyt on (https://www.expressen.se/nyheter/almedalen/ryska-ambassadorens-varning-t…), mutta suhteet Suomen kanssa ovat samanlaiset kuin ennen Ukrainan kriisiä.

"– Ruotsin pääministeri osoittaa aina Venäjän pahimmaksi viholliseksi ilman minkäänlaisia todisteita. Nyt olemme väsyneet siihen. Ei ole väliä, oletko pääministeri, paavi tai Jeesus Kristus, perusteettomia syytöksiä ei saa esittää. On ymmärrettävä että perusteettomiin syytöksiin vastataan. Toivottavasti seuraava hallitus muuttaa Venäjän politiikkaansa. Ruotsin ja Venäjän väliset suhteet ovat niin pahat, etteivät ne enää pahemmat voi olla, Venäjän suurlähettiläs Viktor Tatarintsev sanoo. "

Ruotsissa asiasta uutisoi Dagens Industri https://www.di.se/nyheter/mustchef-sakerhetshotet-mot-sverige-ar-allvarl… ja Suomessa Iltasanomat https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005972274.html

 

MattiESimonaho
Sitoutumaton

Vuodesta 1985 saakka
- Tietokoneteknikon koulutus.
- Kuvankäsittelykoulutus (erik digittaalinen kuvankäsittely)
- WWW -sivustojen sekä kauppa sovellusten koodauskoulutus.
- Videoalalle suuntautunut tietokoneanimaatiokoulutus (3D).
- Mainostoimistossa taiteellisesti vastaavan apulaisena.
- Toiminut e m koulutusten pohjalta maailmanlaatuisesti, ensisijaisesti digitaalisten kuvien, www -sivustojen sekä palvelinpohjaisten sovellusten laatijana.
- Perl, CGI, JAVA, hieman C++, HTML, XHTML +.
- Toiminut kansainvälisesti eri tyyppisten palvelimien ylläpitäjänä, järjestelmänvalvojana, y m v.
- Toiminut paikallisradiossa teknikkona/juontajana.
- Toiminut koulussa tietokonevastaavana/opettajana. (opettajat + 1 - 9 lk).
- Toiminut maailmanlaajuisessa verkostossa 35 vuotta 01.10.2018
- Kielet : Suomi, Englanti, Ruotsi (ei pakkoruotsipohjalta) +.
- MIL: Body Guard.
Reaali- ja käitteellistieteeliseltä pohjalta kiinnostunut kaikesta mahdollisesta Suomen, Maailman, Ihmiskunnan ja Avaruuden Historiasta sekä niiden tietojen perustalta myös Tulevaisuudesta.
kotisivu: http://www.mielipiteemme.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu