Historiaa: 1300 -luvulla menehtyneen sotilaan perimästä uutta tietoa.

Harrastaja-arkeologien Kanta-Hämeestä löytämän 1300-luvulla kuolleen sotilaan perimästä on selvinnyt tarkempaa tietoa. Iltasanomien mukaan Osteoarkeologian professori Jan Storå Tukholman yliopistosta kertoo että "30 prosenttia nykysuomalaisista kuuluu samaan äitilinjan perimätyyppiin kuin miekkamies, isälinjasta kolme prosenttia. Vertaaminen 1300-luvun ja nykysuomalaisten välillä on tosin hankalaa, koska vertailuaineistoa 1300-luvulta ei juuri ole", Storå huomauttaa.

Liivinmaan Kronika
Että vertailuaineistoa 1300-luvulta ei juuri ole voi johtua siitä että 1200 – 1300 -luvulla papin kirjoittaman Henrikin Liivinmaan kronikan (Heinrici chronicon Livoniae) mukaan; "Poltimme ja hävitimme kaiken, tapoimme kaikki miehet, otimme naiset ja lapset vangeiksi ja ryöstimme paljon karjaa ja hevosia."

Texasin Yliopiston kartan tiedot
Tämän Texasin Yliopiston kartan tiedot pitävät suhteellisen hyvin paikkansa tehtyjen hiiliajoitusten kanssa. Edellistä tukee Kirkkohistorian tiedot, jonka mukaan Skaran Tuomiokirkko Gootien maa Gauthiodissa – nykyisessä Ruotsissa – rakennettiin 900-1000 -luvulla. Skara oli siihen aikaan Goottien maa Gauthiodin pääkaupunki.

Kirkkohistoriasta
"Located in Sweden; suffragan to Hamburg (990-1104), to Lund (1104-64), and finally to Upsala (1164-1530). This diocese, the most ancient in Sweden, included the Counties of Skaraborg, Elfsborg, and Vermland. It was founded about 990 at Skara, the capital of the country of the Goths (Gauthiod)."

Nykyinen Eteläisin-Ruotsi noin 900 -luvulla, laajeten pohjoiseen päin, 1500 -luvulle tultaessa nykyisen Uppsalan korkeudelle saakka, tunnettiin nimellä Goottien maa Gauthiod. Skara oli Goottien maa Gauthiodin pääkaupunki.

Suomenruotsalaisten historiaa
Edelliset tiedot yhdessä selvittää ainakin osan "suomenruotsalaisten" historiaa, jotka uskottavan historian mukaan etsivät sukulaisia Ruotsista mutta; "Vi letade efter våra avlägsna släktingar som enligt kyrkobokföringen ska finnas i Sverige, men hittade ingen. Överraskningen var stor, när 100% genetisk match ittades 147 kilometer från oss och släkten är finländsk. Vår släkts efternamn har direkt översatts från det finländska efternamnet till svenska och kyrkböokföringen förfalskats."

Voi olla, että kyseessä on Suomen historian ensimmäisen Suomalaisen sotilaan jäännökset, joka aikanaan taisteli Gootteja vastaan – jotka käyttäytymisen perusteella olivat sen aikainen Isis tai Natsit. Voi olla, että toinen miekoista on sotasaalista viitaten "bene" -alkuiseen sanaan. Toinen on Hänen omansa.

https://www.youtube.com/embed/3UWTUwNp8rs

Lähde: http://www.mielipiteemme.fi/index.pl?sivu=uutisia_suomi

MattiESimonaho
Sitoutumaton

Vuodesta 1985 saakka
- Tietokoneteknikon koulutus.
- Kuvankäsittelykoulutus (erik digittaalinen kuvankäsittely)
- WWW -sivustojen sekä kauppa sovellusten koodauskoulutus.
- Videoalalle suuntautunut tietokoneanimaatiokoulutus (3D).
- Mainostoimistossa taiteellisesti vastaavan apulaisena.
- Toiminut e m koulutusten pohjalta maailmanlaatuisesti, ensisijaisesti digitaalisten kuvien, www -sivustojen sekä palvelinpohjaisten sovellusten laatijana.
- Perl, CGI, JAVA, hieman C++, HTML, XHTML +.
- Toiminut kansainvälisesti eri tyyppisten palvelimien ylläpitäjänä, järjestelmänvalvojana, y m v.
- Toiminut paikallisradiossa teknikkona/juontajana.
- Toiminut koulussa tietokonevastaavana/opettajana. (opettajat + 1 - 9 lk).
- Toiminut maailmanlaajuisessa verkostossa 35 vuotta 01.10.2018
- Kielet : Suomi, Englanti, Ruotsi (ei pakkoruotsipohjalta) +.
- MIL: Body Guard.
Reaali- ja käitteellistieteeliseltä pohjalta kiinnostunut kaikesta mahdollisesta Suomen, Maailman, Ihmiskunnan ja Avaruuden Historiasta sekä niiden tietojen perustalta myös Tulevaisuudesta.
kotisivu: http://www.mielipiteemme.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu