MattiESimonaho Kaikille ei ole jaettu samasta kauhasta yhtä paljon, mutta kun yhdistää kaikki mitä itse kullekkin on jaettu eniten, kauha on täynnä viisautta, ja yhtään tyhmää ei ole.

Sotalapset : Noin 15 500 heistä jäi palaamatta Suomeen.

"Noin 15 500 heistä jäi palaamatta Suomeen."
 
 
Iltalehdessä marrakussa 2015, Suomen Timo Soini ja Ruotsin Margot Wallström keskustelivat pakolaiskriisistä. Margot Wallström muistutti Suomea siitä kuinka Ruotsi otti vastaan kymmeniä tuhansia Suomalaisia lapsia toisen maailmansodan aikana - painostaakseen Suomea.
 
 
Kai ensimmäisenä täytyy huomauttaa Ruotsin Margot Wallström iä siitä, etteivät Suomalaiset sotalapset polttaneet autoja, heitelleet kiviä ja käsikranaatteja, eivätkä raiskanneet, joukkoraiskanneet tai tappaneet toisia lapsia.
 
 
Suomi olisi halunnut auttamisen tapahtuvan ensisijaisesti Suomessa ja kieltäytyi aluksi lasten lähettämisestä Ruotsiin. Ruotsalaiset "hyväntekeväisyyttä harjoittavat naiset" sopivat asiasta Carl Gustaf Emil Mannerheimin kanssa.
 
 
Sotalapset lähetettiin Suomesta muihin Pohjoismaihin, lähinnä Ruotsiin. Talvi- ja jatkosodan aikana. Yhteensä lähes 80 000 lasta joista Ruotsiin vietiin 72 000 lasta, Tanskaan 4 200 ja Norjaan noin sata lasta ja äitiä. Noin 15 500 heistä jäi palaamatta Suomeen.
 
 
Suomalaisia lapsia lähetettiin Ruotsiin "turvaan". Ruotsiin, joka tunnetun historian huomioon ottaen viitaten Lähde 2:een alla, tuskin oli Maailman turvallisin paikka Suomalaisille lapsille.
 
 
Mitä suuremmalla todennäköisyydellä, niin kutsutut Suomalaiset sotalapset olivat panttivankeja.
 

Lähde 1 : https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/2015112420720097
 

Lähde 2 : https://

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (16 kommenttia)

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Suomen viranomaisten taholta motiivi oli saada lastenhoidosta vapautuvia äitejä sotatarviketeolisuuden palvelukseen.

Siltä varalta että NL miehittää Suomen, olisi hyvä että Suomen sukua säilyisi edes Ruotsissa. Meidäthän olisi kaikki viety Siperiaan ja tapettu.

Ruotsalaiset halusivat lapsia koska oma syntyvyys oli alentunut.

Sitä en ymmärrä, millä tavalla lapset olivat panttivankeja?

Matti Simonaho

"Siltä varalta että NL miehittää Suomen, olisi hyvä että Suomen sukua säilyisi edes Ruotsissa. "

"Minä olin 10 vuotias mamu 1970 -luvulla.

Muutimme maahan jossa Suomen kielen puhuminen usealla paikkakunnalla oli kielletty. Jos koulun pihalla sanoi sanankin Suomen kielellä, sitä seurasi pahoinpitely - joskus tajuttomuuteen saakka lyöntien ja potkujen seuraamuksena, tai että pää upotettiin koulun pihalla vettä tulvivaan viemärin aukkoon niin kauaksi aikaa että potkiminen loppui - opettajan valvoessa ettei kielen, kulttuurin, perintöjen ja tapojen opettaminen mene liian pitkälle. Minut sidottiin kerran rakennustelineeseen rautalangoilla ja piestiin tajuttomaksi putkenpätkillä - jonka seuraamuksena murskaantunut kyynärpää. Joskus olin niin turvoksissa lyönneistä ja potkuista että oli vaikeaa pukeutua - ennen kouluun lähtöä. Ja paljon muuta.

Olin muutama vuosi jälkeenpäin siinä tilassa että otan henkeni johtuen edellä mainitusta syystä. Johtuen siitä että psyykkinen tuska oli niin valtava, pistelin käsivarttani nuppineuloilla; fyysinen tuska lieventää psyykkistä tuskaa mutta ajan myötä psyykkinen tuska lisääntyy kun syytä ei selvitetä. On tehtävä jotain muuta. Seuraava askel siitä on itsensä viilteleminen, ja sitä seuraava on kun enää mikään ei auta, henkensä ottaminen. Joku toinen voi sortua käyttämään hamppua, huumeita, lääkkeitä, alkoholia tai muuta.

Eräs tuttava teki itsemurhan kun tyttökaveri lopetti seurustelemisen hänen kanssaan. itsemurha on eri asia kuin henkensä ottaminen, sillä itsemurhassa ulkopuolista fyysistä ja/tai psyykkistä väkivaltaa itsemurhan tehneeseen ei ole esiintynyt.

Kyllä, minulla on oikeus vihata ja ilmaista vihani; En minä lapsia jotka minua pahoinpitelivät vihaa, sillä hekin sanoineen ja tekoineen, olivat saamansa "opin" uhreja, jonka mukaan minä olen "vääräuskoinen", "pakana", "noita", "alempiarvoinen", "vääränkielinen", "väärää puoluetta", "väärän kokoinen kallo", "syntinen (rikollinen)", "mamu", "väärän värinen", "finnjävel" ja niin edelleen - kaikki historiassa esitetyt tekosyyt vahingoittaa ja/tai tuhota.

Joku voi sanoa; "minä tiedän miltä se tuntuu", mutta se on vain mielikuvitusta, sillä sanoja ei ole olemassa joilla voisi kertoa miltä se tuntuu. Vain henkilö joka on saman kokenut tietää miltä se tuntuu.

Ei minusta tullut Ruotsalaisvihaajaa, eikä rasistia, eikä syrjäytynyttä, eikä epäsosiaalista. Eikä minusta tullut lääkkeiden, huumeiden ja/tai alkoholin väärinkäyttäjää eikä joukkomurhaajaa. Mikä vaikutti siihen että minusta ei tullut mikään niistä? Keskustelin asioista Äitini kanssa, ja "kotouduin". "

Kun mainitsemanne "Suomen suvun säilyttäminen" 1970 -luvulla oli tuollaista, minkälaista arvelette sen olleen 1939–1945?

"Ruotsalaiset halusivat lapsia koska oma syntyvyys oli alentunut. Sitä en ymmärrä, millä tavalla lapset olivat panttivankeja?"

Mahdollisesti ette ymmärrä syystä että uskotte mitä 1947 jälkeen on kirjoitettu ja opetettu, sen sijaan että tietäisitte mitä todellisuudessa tapahtui.

Natsit tarvitsivat sotilaista rintamalle, ja niitä saatiin uhkaamalla tappaa perhe. Tuolla menetelmällä on pitkät juuret, ainakin 1500 -luvulle saakka.

Saksalaista sotilaiseta mutta Ruotsalaisnen johto. Nillä pakotettiin Suomalaisia riveihin. Sitten mentiin Eestiin/Viroon ja sama tapahtui siellä. Sieltä sitten Narvan mullalle ja Lützin kukkuloille.

"Atlantica! Atlantica! Minä luulen että me nykyään elävät tämän saman suomalais-ugrilaisen heimon lapset annamme jotakuinkin palttua sekä Narvan mullalle että Lützin kukkuloille. Me tiedämme varsin hyvin, että meillä ei ole mitään sotamainehikasta menneisyyttä. Me tiedämme myös, mitä laatua nuo Ruotsin aikaiset sodat olivat ja mitä surullista osaa meidän omat esi-isämme siellä näyttelivät. Suomen kansa ei astunut niihin kuin paraatiin. Se vietiin sinne niin kuin karja teuraspenkkiin, ja jos se siellä joitakin "urhotöitä" teki - hakkasi poikki enemmän tahi vähemmän päitä, niin ei se ainakaan kansana tiennyt niitä tehneensä eikä tekevänsä." - Eino Leino

Käyttäjän hannumononen kuva
Hannu Mononen

"niin kutsutut Suomalaiset sotalapset olivat panttivankeja."

Panttivankien ottoon liittyy aina kiristäjän vaatimus lunnaista muodossa tai toisessa.

Ole hyvä, esitä pätevä näyttösi lunnasvaatimuksista. Siis näyttö, joka kelpaisi oikeudessa, eikä ole pelkkää spekulointiasi.

Matti Simonaho

Natsit tarvitsivat sotilaita rintamalle, ja niitä saatiin uhkaamalla tappaa perhe. Tuolla menetelmällä on pitkät juuret, ainakin 1500 -luvulle saakka.

Saksalaisiata sotilaita mutta Ruotsalaisnen johto. Nillä pakotettiin Suomalaisia riveihin. Sitten mentiin Suomesta Eestiin/Viroon ja sama tapahtui siellä. Sieltä sitten Narvan mullalle ja Lützin kukkuloille päitä katkomaan - sillä uskottavassa historiassa mainitulla "Venäjän armeijalla" (pitää olla "Venäjää vastaan sotivalla armeijalla").

"Atlantica! Atlantica! Minä luulen että me nykyään elävät tämän saman suomalais-ugrilaisen heimon lapset annamme jotakuinkin palttua sekä Narvan mullalle että Lützin kukkuloille. Me tiedämme varsin hyvin, että meillä ei ole mitään sotamainehikasta menneisyyttä. Me tiedämme myös, mitä laatua nuo Ruotsin aikaiset sodat olivat ja mitä surullista osaa meidän omat esi-isämme siellä näyttelivät. Suomen kansa ei astunut niihin kuin paraatiin. Se vietiin sinne niin kuin karja teuraspenkkiin, ja jos se siellä joitakin "urhotöitä" teki - hakkasi poikki enemmän tahi vähemmän päitä, niin ei se ainakaan kansana tiennyt niitä tehneensä eikä tekevänsä." - Eino Leino

Matti Simonaho

"Ole hyvä, esitä pätevä näyttösi lunnasvaatimuksista. Siis näyttö, joka kelpaisi oikeudessa, eikä ole pelkkää spekulointiasi."

Lähettäisittekö te lapsenne "turvaan" maahan joka tekee yhteistyötä Isiksen kanssa ja jossa Isis on?

Käyttäjän hannumononen kuva
Hannu Mononen

Eino Leino oli kyllä suoraan sanoen runoilijana Sinua parempi, vaikka lennokas mielikuvitushan Sinullakin tuntuu olevan.

Et esittänyt mitään pyytämiäni näyttöjä, vaan pelkästään omia houreitasi.

"Nillä pakotettiin Suomalaisia riveihin." – Ja missä tarkalleen on tästä aiheesta dokumentoitu todistusaineisto?

Käyttäjän hannumononen kuva
Hannu Mononen

Kyllä suomalaiset sotalapset on aivan varmasti sellainen aihepiiri, josta on julkaistu myös yllin kyllin vakavasti otettavia tieteellisiä tutkimuksia. Myös niistä syistä, joiden vuoksi osa jäi palaamatta. Tee hakuja ja käy kirjastossa.

Matti Simonaho

"Tee hakuja ja käy kirjastossa."

Teen hakuja ja käyn kirjastossa, mutta mitä löydän ja mitä luen, sen arvioin "suomen oikeudenkäyttöpiirin" mukaisesti - hyväksymättä mitään mikä ei vastaa Pariisin rauhansopimuksen 1947, Rauha Suomen kanssa, Osa II, Luku II, 6, 7, ja 8 artiklan tietoja, eikä noudata Suomen Kansan Perustuslakia.

Matti Simonaho

Dokumentoitu on, mutta Pariisin rauhansopimuksen, Rauha Suomen kanssa, Osa II, Luku II, 6, 7, ja 8 artiklan mukaan, eikä Suomen Kansan Perustuslain mukaan mitä on esitetty ei pidä paikkaansa. Edellä mainitun sopimuksen - joka muuten on Maailman tärkein sopimus - sekä Suomen perustuslain mukaan kaikkea mitä 1947 on kirjoitettu/sanottu/tehty arvioidaan.

Rauha Suomen kanssa : http://www.mielipiteemme.fi/index.pl?sivu=arvioint...

Käyttäjän hannumononen kuva
Hannu Mononen

Voi Pyhä Yksinkertaisuus! Taasko tuo pakkomielteinen vuodatus asiasta, jolla ei ole mitään relevanssia puheenaiheeseen.

Ei ole mikään lähdeviite kirjoittaa "Dokumentoitu on".

Kiitos tästä viihteestä, joka ei tosin ole sieltä tasokkaimmasta päästä. Käytän tämän jälkeen aikani johonkin mielekkäämpään.

Matti Simonaho

"Voi Pyhä Yksinkertaisuus! Taasko tuo pakkomielteinen vuodatus asiasta, jolla ei ole mitään relevanssia puheenaiheeseen. "

Itsestään selvä on että historiakin arvioidaan Pariisin rauhansopimuksen 1947, Rauha Suomen kanssa, Osa II, Luku II, 6, 7, ja 8 artiklan kautta, noudattaen Suomen Kansan Perustuslakia - lähinnä 1§ - 12§. Nehän ovat kaiken tutkimustyön perusta. Voi olla että niiden kautta se "pään taso" tulee ilmi.

Matti Simonaho

Teoriassa 15500 kadonnutta Suomalaislasta 1939–1945, merkitsee tänään noin 100000 kadonnutta henkilöä.

Matti Simonaho

Lapin sota käytiin toisen maailmansodan aikana Suomen ja Natsien välillä pääasiassa Suomen Lapissa 15. syyskuuta 1944 – 27. huhtikuuta 1945. Suomi voitti sodan Natseja vastaan ajamalla Natsit pois Suomesta - jälleen kerran. Sama 1809 ja 1917 kuin 1945.

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Suomalaisten lapsien lähettäminen Ruotsiin oli virhe.

Matti Simonaho

Muuta vaihtoehtoa ei annettu/ollut. Käskyt tulivat Ruotsista.

Matti Simonaho

18 Lokakuuta 1939 Ruotsi kutsui Norjan ja Suomen kokoukseen jonka tarkoituksena oli näyttää kuinka yhtenäisiä Pohjoismaat ovat vaikeina aikoina.

Noin puolta vuotta myöhemmin, 9 Huhtikuuta 1940 Natsit hyökkäsivät Norjaan mutta vastustus oli kova Liittoutuneiden taholta, jotka onnistuivat upottamaan 10 uusinta Natsien laivaa. Natsit olivat hädän kourissa Norjassa mutta saivat apua Ruotsilta, joka päästi Natsien joukkoja Norjaan ja Suomeen. Edellisen lisäksi, Ruotsi toimitti rautamalmia Natseille.

Tuollaiset siirrot eivät ole hetkessä tehtyjä, vaan ennalta suunniteltuja.Näyttö onnistui ja Ruotsi "puukotti selkään" niin Norjaa kuin Suomeakin.

Samaa virhettä ei kannata tehdä enää kertaakaan.

Toimituksen poiminnat