MattiESimonaho Kaikille ei ole jaettu samasta kauhasta yhtä paljon, mutta kun yhdistää kaikki mitä itse kullekkin on jaettu eniten, kauha on täynnä viisautta, ja yhtään tyhmää ei ole.

Ruotsi on menossa vanhanaikaiseen n k "infiltraatioansaan"

  • Kuva : Google Maps
    Kuva : Google Maps

Ruotsi on menossa vanhanaikaiseen n k "infiltraatioansaan" josta pahimmillaan ei ole ulospääsyä. Ulkomaalainen vaikutus on havaittavissa kaikilla tasoilla yhteiskunassa - niin hyvässä kuin pahassakin.  Mitä enemmän Ulko --maalaisia on esimerkiksi Ruotsissa, sitä enemmän se kiinonstaa Ulko maata, ja sitä enemmän vaikutusvaltaa Ulko maa saa Ruotsissa.


Edellinen johtuu näennäisdemokratiasta jossa ollaan edetty jo niin pitkälle että Ruotalaisia pelotellaan ulkopuolisella vihollisella, kun todellinen vihollinen (jonka Ruotsin Kansa kohtaa) on jo maan rajojen sisäpuolella. Tilastot eivät pidä paikkaansa ja niitä n k "viilaillaan" aina tarpeen tulleen että kaikki näyttäisi hyvältä. 


Syy miksi Ruotsi "ei voi muuttaa politiikkaansa" on että noin 30 vuotta ollaan markkinoitu "monikulttuurisuuden hyveitä" ja että Ruotsin maahanmuuttopolitiikka vietiin aikanaan Euroopan Unioniin - joka on syy Euroopan maahanmuutto-/pakolaiskriisiin."Ruotsin Maahanmuuttovirasto kehitti 1980 luvulla reformointiprosessin joka on suuntautunut maiden joilla on raja Venäjän kanssa sisäiseen vaikuttamiseen ja Euroopan Unioniin liittämiseen. Söderköpings process nimellä tunnettu reformointiohjelma käynnistettiin virallisesti vuonna 2001 Ruotsin ollessa Euroopan Unionin puheenjohtajamaa. Sillä ei ollut keskitettyä hallintoelintä. Vuonna 2007 kaikki asiat käsiteltiin vuosikokouksissa, työkokouksissa tai ryhmätapaamisissa.Söderköpings processen vietiin Euroopan Unioniin 2008 Ruotsin ja Puolan toimesta; Carl Bildt (Ruotsi) ja Radoslaw Sikorski (Puola). Se nimettiin uudelleen 2009 Östliga Partnerskapet joka tunnetaan Euroopan Unionissa Eastern Partnership (EaP) -nimellä."


- - -


"Alunperin Ruotsin Maahanmuuttovirastossa kehitettyyn prosessiin kuuluu kaikessa yksinkertaisuudessaan se, että kriisin sattuessa reformaation kohdemaassa Itä-Euroopassa, pakolaiset otetaan vastaan eri Euroopan Unioniin kuuluvissa maissa. Kulttuurillisesti, poliittisesti, uskonnollisesti, ja niin edelleen Euroopan maat ovat suhteellisen lähellä toisiaan joten se ei olisi ongelma.
 

Mitä ei kyetty ottamaan huomioon on Lähi-Idän ja Afrikan levottomuudet ja niistä johtuva tunnettu valtava pakolaisvirta ja "pakolaisvirta" Eurooppaan Lähi-Idästä ja Pohjois-Afrikasta - joka johti nykyiseen pakolaiskriisiin. Lähi-Idän ja Afrikan kulttuuri, politiikka sekä uskonnot poikkeavat huomattavasti tyypillisesti Eurooppalaisesta kulttuurista, politiikasta ja uskonnoista.Eurooppaan tulvi pakolaisia ja "pakolaisia", joista "pakolaiset" pitää sisällään "kulttuurin" ja "uskonnon", joka Euroopassa tunnusmerkistöineen on rikollisuutta, rasismia tai fasismia. Tulos on se mitä tänään on esimerkiksi Ruotsissa. Itsestäänselvää on, että kun maahan tuo ulkomaalaista rikollisuutta, rasismia ja fasismia - jota virheellisesti kutsutaan "kulttuuriksi" tai "uskonnoksi" - niin maan sisäiset vastaavat kasvaa. Edellisen lisäksi maahan tulee rikollisuutta jota aikaisemmin ei maassa ole ilmennyt."Siinä on yksi syy miksi Ruotsidemokraateilta evätään vaikutusvalta Ruotsn politiikassa; Paljastuminen.http://www.mielipiteemme.fi/index.pl?sivu=ukrainan_ja_muiden_maiden_krii...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (17 kommenttia)

Käyttäjän KaukoAalto kuva
Kauko Aalto

Oswald Spengler piti 1919 slummiutuvia miljoonakaupunkeja osoituksena länsimaisen kulttuurin rappeutumisesta. Mahtaisiko hän tänä päivänä pitää miljoonakaupunkien muslimien slummiuttamia lähiöitä osoituksena humanismin voitosta?

Matti Simonaho

Jos aiheuttaa fyysistä ja/tai psyykkistä köyhyyttä yhdessä osassa maailmaa, se on perusta omalle fyysiselle ja/tai psyykkiselle köyhyydelle.

Käyttäjän RalfKarlsson kuva
Ralf Karlsson

Niin onhan se tosiasia että jopa kolmasosa esimerkiksi Tukholman Hells Angelsien chapterista ovat suomalaisia tai suomalaisten jälkeläisiä. Varmaan niiden 620.000:n elintasopakolaisten jälkeläisiä jotka siirtyivät Ruotsiin vuosien 1860-2010 aikana.

Käyttäjän AnukatariinaSolonen kuva
Anukatariina Solonen

Kyllä tällainen infoiltraatio voi saada vielä kaameammat mittasuhteet: Amerikan maalla rikollisuuteen taipuvainen, kolmannen polven maahanmuuttaja on päästetty ihan presidentin asemaan ja jälki on sen mukaista....

Matti Simonaho

Joillekkin unelmasta tulee painajainen. Onhan Suomessakin esitetty ”hölmöä ajatusta” - jota ei pitäisi kuulua kansan(osan)edustajalta Kansan Edustajasta. Suomen Kansan Eduskuntaakaan ei pitäisi päässää esittämään ”hölmöä ajatusta” ennen kuin on Suomen Kansalainen 5:ssä sukupolvessa - t j m v.

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

"Ruotsi on menossa vanhanaikaiseen n k "infiltraatioansaan" josta pahimmillaan ei ole ulospääsyä".

Havaintosi on oikea, mutta myöhässä. Lofvenin pääsy pääministeriksi oli mahdollinen vain maahanmuuttajien äänten varassa ja sen vaikutus näkyy selvästi hanen hallituksensa ohjelmassa.

Matti Simonaho

Myös entiset maahanmuuttajat, jotka ovat muuttaneet takaisin kotimaahansa, vaikuttavat vaalien tulokseen. Kotimaa voi puolestaan vaikuttaa siihen ketä he äänestävät.

Käyttäjän ajjmikkola kuva
Jouko Mikkola

Löfvenin demarithan satsasivat muistaakseni 8 miljoonaa kruunua veronmaksajien rahaa, kannustaakseen mamuja äänestämään. Sehän tuotti tulosta sillä esim. Rinkebyssä missä mamuja on n.90%, niin sieltä demarit sai yli 70% äänistä. Muslimit äänestää demareita siksi koska he katsovat, että se hyödyttää heitä eniten. Ja nythän Ruotsissa sitten otetaan uudelleen käyttöön perheenyhdistäminen niille jotka ovat turvapaikan saaneet, se tietää reilusti mamuja lisää.

Matti Simonaho

Äänestäjäkatoa paikataan ulkomaalaisilla äänestäjillä - siitä ei hyvää seuraa.

Käyttäjän KaukoAalto kuva
Kauko Aalto

Muslimeilla ei saisi olla äänioikeutta ollenkaan. Jos ja kun heitä on 20%-30% väestöstä takapajuisista – ettekö sanoisi rautakaudella elävistä – muslimimaista tunkeutuneita, he äänestäisivät, että heidän poliittiset vapautensa kitketään juuriaan myöten. Ei pidä hetkeksikään unohtaa, että he rajoittaisivat meidänkin vapauksiamme, jos se olisi heidän vallassaan. Muslimit näkevät, ja ymmärtävät oikeudenmukaisuuden heille koituvana taloudellisena ja heidän uskontoaan, kulttuuriaan sekä perinteitään suojelevana ja tukevana asiana. Tasa-arvon he tulkitsevat islamin hegemonian tunnustamista. Ainoa tulevaisuus, jonka hartaat muslimit voivat kuvitella - muslimeina – on se jossa kaikki pakanat on käännytetyt islamiin, alistettu tai tapettu. Islamin opinkappaleet eivät salli muuta kuin vallan väliaikaisen jakamisen ”Jumalan vihollisten ” kanssa.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Ruotsissa tehtiin pari päivää takaperin uusi ennätys.
4 pommiräjähdystä 1 vuorokauden sisällä. Pommeilla tuhottiin kaksi pitseriaa, yksi talo ja yksi asunto. En ole kyllä huomannut tämän maan medioissa mitään uutisentynkää asiasta?

Käyttäjän ajjmikkola kuva
Jouko Mikkola

Yle ja hesari ei ainakaan halua tuollaisista kertoa, ei sovi agendaan.

Käyttäjän KaukoAalto kuva
Kauko Aalto

En haluaisi vaikuttaa vainoharhaiselta, mutta kyllä kieltämättä Hesarin sensuuri näyttäisi olevan muslimien valvonnassa. On muutenkin omituista, että kyseisessä aviisissa käytetään runsaasti palstatilaa muslimien elämän ja edesottamusten kritiikittömään hymistelyyn. Tuskinpa muslimit ovat kuitenkaan vielä enemmistö tilaajien joukossa, mutta sekin päivä saattaa koittaa kun maksavien asiakkaiden mitta on täynnä. Hesarin tie on Ylen tie.

Käyttäjän PekkaNrnen kuva
Pekka Näränen

Jos Matilta kysyttäisiin, niin ruotsalaisten suuri onnettomuushan on se, että he eivät päässeet allekirjoittamaan 1947 Pariisin rauhansopimusta Neuvostoliiton kanssa :D

Matti Simonaho

Ruotsin hallitus kuuluu "Suomen oikeudenkäyttöpiiriin" - ja se vi koitua Ruotsin Kansan pelastukseksi. Suomen oikeudenkäyttöpiirin mukaan, koko kansaa ei saa syyttää siitä mitä esimerkiksi yksittäinen henkilö tai järjestö tekee.

Matti Simonaho

"infiltraatioansaa" voidaan myös kutsua Troijalaiseksi hevoseksi.

Maahanmuuttajien/pakolaisten määrä maassa, vaikuttaa siihen kuinka paljon jokin ulkomaa voi vaikuttaa esimerkiksi Suomen sisäisiin asioihin. 2015/2016 tapahtumiin viitaten, teoriassa Ruotsi voi lähettää Suomeen 15000 ulkomaalaista sotilasta "pakolaisina", ja "Venäjä on uhka".

Niin kuin Suomessa on käynyt, Suomalaiset syyttävät seuraamusta (pakolaisia) kaikista "pakolaisten" aiheuttamista seuraamuksista (Suomalaisten lasten ja naisten raiskaukset, tapot, ylimääräiset kustannukset y m), eikä syytä; Ruotsin hallitus, joka aiheutti kaikki seuraamukset Suomessa.

Saapa nähdä, milloin Ruotsin Kansa ymmärtää;

"- Ruotsin pääministeri osoittaa aina Venäjän pahimmaksi viholliseksi ilman minkäänlaisia todisteita. Nyt olemme väsyneet siihen. Ei ole väliä, oletko pääministeri, paavi tai Jeesus Kristus, perusteettomia syytöksiä ei saa esittää. On ymmärrettävä että perusteettomiin syytöksiin vastataan. Toivottavasti seuraava hallitus muuttaa Venäjän politiikkaansa. Ruotsin ja Venäjän väliset suhteet ovat niin pahat, etteivät ne enää pahemmat voi olla, Venäjän suurlähettiläs Viktor Tatarintsev sanoo." - https://www.expressen.se/nyheter/almedalen/ryska-a...

että Ruotsin hallitus - niiltä osin missä ne suoraan on yhdistettävissä Suomeen laittomasti lähetettyihin "pakolaisiin" 2015/2016 - on osasyyllinen kaikkiin "pakolaisten" tekemiin rikoksiin Suomessa. Varoitus on annettu.

Matti Simonaho

Kai se on sillä tavalla, että Venäläiskoneet jotka loukkasivat Ruotsin ilmatilaa (heti hallituksen muodostamisen jälkeen), oli "muistutus" siitä että "jos räksyttäminen ei lopu niin se lopetetaan"; https://www.expressen.se/nyheter/almedalen/ryska-a...

https://www.svt.se/nyheter/nyhetstecken/ryska-plan...

Toimituksen poiminnat