MattiESimonaho Kaikille ei ole jaettu samasta kauhasta yhtä paljon, mutta kun yhdistää kaikki mitä itse kullekkin on jaettu eniten, kauha on täynnä viisautta, ja yhtään tyhmää ei ole.

The Dream : "I want to become an Astronaut"

  • The Dream : "I want to become an Astronaut"

The dream

The dream is suppose to be based on what an individual physically and mentally can become according to her/his individual talent, not on imagination based on "I want to become (something that I physically and/or mentally cannot become)". Individual talent can be estimated at an early age - at about 3 years of age.


"You can become anything" to a Child is false (a dream), simply because a Child both physically and mentally is "under construction". Her/His nerve system, dna, and so forth develope after her/his birth. The physical growth prepare for the mental growth according to which the child is suppose to be raised (personal talent/gift).


I had a dream

When I was 9 years of age, I had a dream on becoming an Astronaut. Today I know that both physically and mentally, I never could have become one. If I had studied to become an Astronaut, all those years I had studied and all of the energy I had put into it - not to mention all of the funds - it all would have been wasted.


 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Matti Simonaho

"Maan ulkopuolinen kiinnostukseni heräsi vuonna -67, kun seisoin keskisuomalaisella pellolla hangessa -30 asteen pakkasessa ihastellen upeita revontulia, ja kuulin niiden aiheuttamat merkilliset äänet. " - Jari Rajala @ http://jallerajala.puheenvuoro.uusisuomi.fi/kaytta...

Tuntemamme Avaruuden synty : http://www.mielipiteemme.fi/index.pl?sivu=mielipit...

Käyttäjän jallerajala kuva
Jari Rajala

Oma (looginen) käsitykseni on ollut ja on edelleen, että avaruus energioineen on "aina" ollut muodossa tai toisessa, kukapa ties missä liekään muodossa. Ns. alut ovat väärinkäsityksiä paljon isommista tapahtumista. Tänään universumi sitten tässä muodossaan, mahdollistaen viimein myös Matiksi ja Jariksi kutsuttujen olentojen pohdiskelun, itsestään. So., siis tässä universumi tutkii itse itseään, lainasilmillämme ja korvillamme. Eikä saa mitään tolkkua, sillon hyvin hyvin paha identiteettiongelma ;D

Toimituksen poiminnat