MattiESimonaho Kaikille ei ole jaettu samasta kauhasta yhtä paljon, mutta kun yhdistää kaikki mitä itse kullekkin on jaettu eniten, kauha on täynnä viisautta, ja yhtään tyhmää ei ole.

Suomen Armeijassa kytee kapinan poikanen

  • "Pohjoismaista yhteistyötä" 1940. Kuva: Wikimedia Commons.
    "Pohjoismaista yhteistyötä" 1940. Kuva: Wikimedia Commons.

Iltasanomien mukaan "Pohjoismaiden yhteisillä puolustushankkeilla on pitkä historia. Ruotsi, Tanska ja Norja neuvottelivat puolustusunionista toisen maailmansodan jälkeen, mutta hanke kariutui alkuvuodesta 1949 osapuolten tehtyä erilaiset turvallisuuspoliittiset ratkaisut. Suomi asemoitui puolueettomaksi ja solmi Neuvostoliiton kanssa ystävyys-, yhteistyö- ja avunantosopimuksen YYA:n."


18 lokakuuta 1939 Ruotsin ulkoasianministeri Rickhard Sandler kutsui Pohjoismaat tapaamiseen Tukholmassa, jonka tarkoituksena oli näyttää että Pohjoismaat olivat yksimielisiä kriisin uhatessa. Ruotsin johtama Pohjoismaiden puolustushanke johti siihen, että puoli vuotta myöhemmin, 9 Huhtikuuta 1940 Natsit miehittivät Norjan Ruotsin avustamina ja noin vuotta myöhemmin Natsit Ruotsin avustamina miehittivät Suomen. Pohjoismaista Norja oli Natsien rintama Länteen päin ja Suomi oli Natsien rintama Itään päin, ja niiden välissä oleva Ruotsi auttoi Natseja.


Lähde : https://www.youtube.com/embed/W56ZKUVECWs


Talvella 2015/2016 Ruotsi lähetti laittomasti Suomeen 15000 pakolaista ja "pakolaista" kaikkine tunnettuine seuraamuksineen ja kustannuksineen Suomelle. Sodasta paenneita ihmisiä ei ole saanut eikä saa lähettää Suomeen; "Venäjä on uhka ja voi hyökätä Suomeen milloin tahansa" (Ruotsin hallitus, asiantuntijat, sotilaallinen johto, Ruotsalainen media Suomessa, osittain myös EU). Vaikka Suomi ja Ruotsi ovat Naton erityisiä kumppanimaita (ja vaikka maat olisivat NATOssa), ja oli mitä tahansa sovittu maiden välillä, se ei ilmeisesti estä Ruotsia - Kansankielellä ilmaistuna - "puukottamasta Suomea ja Suomalaisia selkään".


Suomen Armeijassakin kytee jo pieni kapinan poikanen "Pohjoismaista yhteistyötä" vastaan, kun tiedetään että "Pohjoimaiseen yhteistyöhön" sisältyy Suomalaisten lasten ja naisten raiskaaminen ja/tai tappaminen, sekä terrorististen tekojen vaaran lisääntyminen Suomessa. Kai se - monen, monen muun asian ohella - on muistutus Suomalaisille siitä kuinka luotettava yhteistyö Ruotsin kanssa on ollut ja on, ja kuinka luotettava Ruotsalainen media Suomessa on ollut ja on, joka "ei vastaa sivujen sisällöstä, oikeellisuudesta, täsmällisyydestä tai luotettavuudesta eikä tietojen käytön välittömästi tai välillisesti aiheuttamista vahingoista." (https://www.is.fi/info/art-2000000000031.html)


Maan ja Kansan puolustukseen kuuluu myös sellainen strateeginen osatekijä, että pitää hyvät välit naapurin kanssa niin ei tarvitse sotia. Venäjän mukaan 2019 Suomen ja Venäjän välit ovat samat kuin ennen Ukrainan kriisiä, mutta 2018 Venäjä on uhannut lakkauttaa diplomaattiset yhteydet Ruotsin kanssa ellei räksyttäminen lopu;

- Ruotsin pääministeri osoittaa aina Venäjän pahimmaksi viholliseksi ilman minkäänlaisia todisteita. Nyt olemme väsyneet siihen. Ei ole väliä, oletko pääministeri, paavi tai Jeesus Kristus, perusteettomia syytöksiä ei saa esittää. On ymmärrettävä että perusteettomiin syytöksiin vastataan. Toivottavasti seuraava hallitus muuttaa Venäjän politiikkaansa. Ruotsin ja Venäjän väliset suhteet ovat niin pahat, etteivät ne enää pahemmat voi olla, Venäjän suurlähettiläs Viktor Tatarintsev sanoo. " (Expressen -lehti, Ruotsi)


Pariisin rauhansopimus 1947, Rauha Suomen kanssa, Osa II, Luku II, 6, 7, ja 8 artikla : http://www.mielipiteemme.fi/index.pl?sivu=arviointiohje_rauha_suomen_kanssa : sekä edellistä tukeva Suomen Kansan Perustuslaki, ensisijaisesti 1§ - 12§ : https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990731

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat